Резултати за Аматерски Хуманитарен Велеслалом 2020

Време е за ФИНАЛЕ!

Во финале ќе се натпреваруваат:

Првите 16 натпреварувачи во Категорија Ски Мажи над 40
Првите 16 натпреварувачи во Категорија Ски Мажи под 40
Првите 8 натпреварувачи во Категорија Ски Жени 
Првите 8 натпреварувачи во Категорија Сноуборд Мажи 

Категорија ски - Мажи (над 40)

Категорија ски - Мажи (под 40)

Категорија ски - Жени 

Категорија сноуборд - Мажи и Жени 

Тимски резултати

 

Tags