Купи карта онлајн

Важно известување

Информација за нашите гости, скијачи и фанови кои планираат да пристигнат утре: 

Денес во Маврово врне дожд во текот на целиот ден. Временските услови на скијалиштето за ден 15 Декември предвидуваат уште пообилни дождови. Скијалиштето ќе отвори, жичарата ќе работи, предвидената забава (15 часа) на Старо Бачило ќе се одржи, но скијањето на стазата Корја (едносед) ќе биде значително отежнато од дождовите. Ски Центар ја вложи сета сила и напор и ги подготви стазите за утрешното отворање, но убавото скијање се надеваме ќе следи во сезоната што претстои. 

Ваш, Ски центар Маврово.