Купи карта онлајн

Хотел Бистра

СПОЈ НА ТУРИЗМОТ И ЗАДОВОЛСТВОТО
 

Хотелот „Бистра“ Маврово се наоѓа во Република Македонија. Оддалеченоста од аеродромите во Охрид и Скопје е еднаква, 100km, односно 50 минути возење со автомобил.

Зошто да дојдете:

▪ одлични скијачки терени во Маврово

▪ одлични сместувачки капацитети

▪ чист воздух

▪ прекрасна природа

И многу, многу други нешта кои ќе го направат вашиот одмор незаборавен.

Проверете дали има слободни соби во хотелот Бистра. Пополнете го формуларот на крајот од оваа страница, погледнете ги наште ценовници, специјални понуди, начини за плаќање и резервирајте по телефон, факс или е-пошта. 
 

Ние даваме специјален попуст на барање, за семинари, обуки и групи во хотелот Лоѓ и Хотел Спорт Хотел Маврово.