Купи карта онлајн

Агенда

Петок (Свечено отворање на настанот во Дискотека "Ратрак")

Тематска забава "ЦИРКУС"

 • Официјално отворање на настанот
 • Доделување на натпреварувачките пакети
 • Акробатско шоу
 • Дервенџија
 • Забавен дел со ДЈ и многу изненадувања

Сабота 

 • Квалификациска ски трка
 • Квалификациска борд трка
 • Дневна забава на Галичко бачило со музички бенд
 • Вечерна забава со НОКАУТ

Недела 

 • Финална велеслалом трка
 • Дневна забава на Галичко бачило со музички бенд
 • Забавни снежни игри и авантури (SNOW ADVENTURE GAMES)
 • Доделување на награди на победниците

 

Во текот на 3 дневниот настан ќе се одржат многу снежни авантури и многу изненадувања кои ќе бидат навремено откриени само на фирмите учесници.