Купи карта онлајн

Mavrovo Maximum Adventure

Ски центарот Маврово оваа година по четврти пат го организираат еден од најпредизвикувачките аматерски спортски настани - “Mavrovo Maximum Adventure”. Овој настан е наменет за компании и е еден вид на лесен спортски тим билдинг со натпреварувачки карактер, каде екипите се натпреваруваат во авантуристички спортови со цел да победи подобриот.

Настанот ќе се одржи од 9 до 11 јуни, на терените на Маврово и Мавровско Езеро. Овој евент се состои од 2 дела, Sport Challenge и Adventure Games.