Хотел Лоџ

Хотелот Лоџ е сместен во срцето на ски центарот Маврово, неколку метри од трите жичари.

Хотелот располага со 34 кревети во 15 добро уредени соби, опременни со приватна бања, спа бања, директна телефонска линија и сателитски ТВ прием. Хотелот Лоѓ ги нуди сите услуги на хотел во луксузен скијачки центар.

 

Цени

 

Соби нисика сезона 
oд 15.03.2016 до 15.12.2016;

Цена по гостин BB

 

СТАНДАРД

Двокреветна
Еднокреветна

25 EUR
30 EUR

 
 

ДЕЛУКС СО ЏАКУЗИ

Двокреветна
Еднокреветна

35 EUR
40 EUR

 

 

Осигурување, туристичка такса, и ДДВ вклучено во цената.
Користење на mountain-bike, базен, сауна, џакузи и фитнес бесплатно.

Деца до 8-годишна возраст - Бесплатно.
Деца од 8 - 12 год: 50% од цената за возрасни. 
Деца над 12-годишна возраст - 100% од цената.

 

Плаќање: во готово само во денари или со Американ Експрес, Мастер Кард, Дајнерс Клуб или Виза.

За повеќе и подетални информаџии Ве молиме обратете се на рецепција на хотел Бистра:

(+ 389 42) 489 027, 489 309, 489 219

fax: (+ 389 42) 388 383

bistra@bistra.com